Om oss

Tårtfabriken.se är ett företag baserat i Göteborg som sedan 2007 levererat tårtor i Stor Göteborg. Vår Idé är enkel – Leverera tårtor av högsta kvalitet. 

Historia

Tårtfabriken.se är ett familjeföretag som startades då mamma studerade till Webbutvecklare. Genom ett skolprojekt skapades en första version av Tårtfabriken.se. Responsen var fantastiskt och sedan 2007 har vi levererat tårtor inom stor Göteborg till såväl företag som privatpersoner. Vi har levererat till alla möjliga tillfällen; studenter, kalas, bröllop, dop etc. 

 

Våra konditorier

Idag arbetar vi främst med 3 lokala konditorier, dessa är valda med omsorg för att vi skall kunna garantera bästa möjliga kvalitet. Tårtfabriken.se letar alltid efter duktiga konditorer och bagerier för att utöka vårt sortiment. Framför allt har vi fokus på att värna om de lokala aktörerna. Det centrala för oss är att kunna erbjuda våra kunder jämn och bra kvalitet över tid. Så att man kan känna sig trygg med att beställa tårtor hos oss. 

 

 

 

 

Utveckling

Tårtfabriken.se utvecklas med jämna mellanrum för att kunna hänga med i den digitala utveckling och för att kunna erbjuda er bästa möjliga service. Vi vill att ni skall tycka om att bläddra runt på vår hemsida, att det ska vara enkelt att göra en beställning, tryggt med betalningen och att det utförs i en smidigt leverans.

2021 och framåt

Från och med 2021 tittar vi på hur vi på bästa möjliga sätt kan utvecklas. Dels hur vi kan erbjuda en bättre upplevelse på vår hemsida och hur vi kan implementera smidigare betallösningar. Produktsortimentet ses över och vi har senaste 6 månaderna uppdaterat vårt produktutbud. Vår förhoppning är att vi skall kunna bli bredare och kunna erbjuda er produkter som gör vår tjänst bättre. En ny version av hemsidan planeras att starta 2:a kvartalet av 2021.