Köpvillkor

Hur beställer man tårta hos er på tårtfabriken.se?

Vi på tårtfabriken.se vill att det skall vara enkelt, tryggt och smidigt att beställa tårtor av oss. 

Bläddra igenom vårt produktutbud och välj tårta genom att klicka på bilden. På nästkommande sida väljer ni storlek, leveransdatum, leveranstid och eventuellt färg och text. Ange antal och lägg till i varukorg. Ni kan nu välja att fortsätta handla eller att checka ut genom att fortsätta till kassan. Ange faktureringsadress och leveransadress enligt formuläret. Därefter väljer ni önskad betalningsmetod (fakturaköp endast för företagskunder, orgnr krävs). Godkänn villkoren och slutförköpet.

Priser:

De aktuella priserna anges vid varje enskild tårtsida. Priset justeras när ni väljer storlek och om ni väljer ett extra alternativ, exempelvis en textplatta.

Under April 2021 väljer vi att bjuda på leveransavgiften. 

Våra tårtor:

Vår ambition är att kunna leverera tårtor av absolut högsta kvalitet. Då tårtor är ett hantverk kan levererad tårta skilja sig från de som visas på sidan. Tårtorna bakas färska samma dag som de skall levereras. Tårtor som är beställda för helgen bakas på Fredagen.

Betalning:

Vid val av faktura som betalningsalternativ behöver vi ert företagets organisationsnummer. Tårtfabriken.se slår upp ert företag i register för att säkerställa att det inte kan uppkomma tvister vid betalning. Faktura betalning gäller endast för våra företagskunder.

Vid utebliven betalning kan fakturan lämnas över till Inkasso.

 

Falska betalningar:

Alla bedrägerier och falska beställningar polisanmäls.

 

Beställning:

Vi ser gärna att vi får in beställningar senast två dagar före leverans. Detta för att vi skall kunna erbjuda er bästa möjliga kvalitet och kunna boka in leveranser.

 

Avbeställningar:

Avbeställning av tårtor bör ske så fort som möjligt efter lagd beställning. Senast två dagar före leverans. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss om ni blir tvungna att avbeställa, så försöker vi hjälpa er på bästa möjliga sätt. 

 

Sekretess:

Tårtfabriken.se behandlar all information konfidentiellt. Beställarens uppgifter måste vara korrekt ifyllda då vi kan behöva komma i kontakt med personen/företag. Tårtfabriken.se lämnar inte ut några uppgifter till tredje part utan att ha fått tillstånd från beställaren själv. Detta gäller dock ej vid utebliven betalning då fakturan kan skickas till Inkasso.

Som kund har du rätt att begära ändring eller borttagning av dina uppgifter. Du har även rätt att få utdrag om vilka uppgifter som finns registrerade.